sunnuntai 5. syyskuuta 2010

MIES, KALJUUS JA SEKSIKKYYS

Nyt ovat mediaseksikkäät median edustajat alkaneet kyselemään miehen kaljun perään? Onko kalju miehellä seksikäs? Tämäntyylisiä kyselyitä on ollut tarve tuottaa julkisuuteen ja useampien lehtien palstoilla on kyseisestä aiheesta kirjoiteltu. Iltasanomien kyselyn mukaan 44 % vastaajista vastaa kyllä ja 39 % vastaa ei. Oikeasti hyvät ihmiset mitä väliä? Samaan hengenvetoon voitaisiin järjestää kysely naisten polvista. Ovatko naisten polvet seksikkäät? Varmaan suuri yleisö on sitä mieltä, että kyllä ja sekaan mahtuu myös vastustajia. Maailmasta löytyy varmasti myös miehiä, joilla naisten polvet saavat aikaan erektion ja kiihottumisen tilan.

Miehen päälaki on yksi ruumiinosa muiden ruumiinosien joukossa. Toisilla päälaelta löytyy tiivis ja turpea turpeikko, toisilla hiukset harottavat, toisilla on 20 cm leveä maantienväyläinen keskijakaus, toisilla risuaitaa siellä täällä ja toisilla kiiltävä kalju. Mielestäni kaljun seksikkyys on suoraan verrannollinen muiden ajatuksiin seksikkyydestä. Joku saa värinöitä kaljusta, joku saa värinöitä kaljun muodosta, jonkun mielestä pitkät mustat kiharat ovat ainoa oikea malli ja jollakulla kaikki saa värisemään, myös kalju. Kaljuus on enemmänkin ominaisuus, jolle ei voi mitään. Jos perheasiat ovat kunnossa, ei ole väliä oletko kalju vai ei. Ja edelleen mitä väliä? Kunhan tuohon yllä olevaan kirjoitin oman mielipiteeni.

Mielestäni seuraava seksikkyyden aiheen pitäisi olla peruukin eli keinotukan eli tupeen. Onko tupeeta pitävä mies seksikäs? Mietitään yhdessä miestä ja hänelle keinotukkaa. Voidaan palata barokin ajan valkoiseen peruukkiin ja jos sellaisen lyö päähänsä peittääkseen kaljunsa, niin oletko seksikäs vai ainoastaan omalaatuinen? Onko mielestäsi erään tunnetun suomalaisen poliitikon tupee seksikäs vai ei? Kaikki nämä yllä olevat kysymykset täyttävät vain palstatilaan ei muuta, mutta yhden asian lupaan. En koskaan ala kasvattamaan sivuhiuksia kolme metriä pitkiksi, jotta voisin kammata ne kaljua päälakeani peittämään. Minusta loppuun on aiheellista kysyä: Onko Immo Kuutsa seksikäs?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti